trešdiena, 2011. gada 17. augusts

Labākais paštonējošais līdzeklis !

Sveiki, vēlējos, Jums, pastāstīt par savu neseno interneta atklājumu. Jau ilgi esmu skatījusies dažādus paštonējošos, bet vienmēr tiem ir  bijis, kas tāds, kas mani neapmierina. Vai nu tā ir bijusi nepatīkama smarža, pārāk vājš vai, turpretī, pārāk spēcīgs iedegums. Ar ko man liekas labs šis līdzeklis? Tās ir paštonējošās putas (mousse), kuras tikko izspiestas izskatās zaļgani brūnas. Tātad uz ādas tās izskatās maksimāli līdzīgas īstajam iedegumam, un nepavisam orandžas, vai kādā citā veidā nedabīgas. Uzklājot, tās iekrāso ādu uz 5 dienām, un rezultātu var redzēt uzreiz, pretēji paštonējošajiem krēmiem, kuru rezultāti visbiežāk parādās nākamajā dienā, kad tie ir iesūkušies. Tātad, ka sauc šo brīnumlīdzekli? St. Tropez Self Tanning Mousse. Vienīgā skāde, ka pagaidām esmu to redzējusi tikai internetā. Cenas pārsvarā svārstās no 17 - 25 mārciņām, atkarībā no produkta veida. Šeit būs video, kuros, manuprāt, vislabāk parādīts kā tas izskatās uz ādas, un mazliet par to pastāstīts. Šeit parādīts kā uzlikt..


..un te ir arī mazliet pastāstīts par to :) 


Galvenie noteikumi: Ādai jābūt attīrītai, pirms produkta uzklāšanas, un to vislabāk darīt ar speciālu cimdu. Vislabāk nemēģināt šo produktu tieši pirms kāda svarīga notikuma, vislabāk vispirms apskatīties, kā tas izskatās uz tava ādas tipa.
Varbūt kāda zina, kur šo produktu var iegādāties Latvijā? Varbūt kāda jau ir izmēģinājusi? Gaidīšu komentārus un atsauksmes. :)

2 komentāri: