trešdiena, 2012. gada 23. maijs

Iedvesmojies no krievu modeles Aļonas Šiškovas

Aļona Šiškova ir Tjumeņā dzimusi 19 gadus veca krievu modele, divkārtēja vice mis skaistumkonkursā "Mis Russia", un mana personīga favorīte no visām dalībniecēm. Piedalījusies arī daudzos citus skaistumkonkursos Krievijā. Lai arī tikai nesen iesākusi savas modeļu gaitas, viņai jau ir daudz fanu un pielūdzēju, kuri katru dienu uzdod veselu lērumu jautājumu portālā ask.fm, un nepacietīgi gaida, kad meitene ieliks internetā kādu jaunu bildi. Modelei ir arī sava fanu lapa, viņa runā trīs valodās, un labprāt dalās ar saviem skaistumkopšanas noslēpumiem. Viņa ir viena no meitenēm, kuras bildes bieži tiek izmantotas viltus profilu veidošanā. Aļona ir arī viens no maniem personīgajiem skaistuma ideāliem. Skaties bildes, video un iedvesmojies no viņas stila un ārējā veidola!


 Internets ir pārblīvēts ar jaunietes fotogrāfijām un daudzi cilvēki uzskata, ka viņa savu izskatu uzlabojusi ar plastiskās ķirurģijas palīdzību. Nesen viņa devās uz Maskavu, lai veiktu injekcijas lūpās, ko ir atzinusi arī pati Aļona. Nekas cits viņas izskatā nav uzlabots un lai to pierādītu, viņa savā facebook profilā ir ielikusi bildi, kurā meitenei ir 16 gadu.
Modele pārsvarā ģērbjas "casual" stilā, reti nēsā minisvārkus, toties ir iecienījusi augstpapēžu kurpes.





Aļona konkursā "Mis Russia", atbildot uz jautājumu

Abus gadus piedaloties skaistumkonkursā, Aļona ir palikusi 3. vietā. Modele savu pirmo zaudējumu raksturo kā pieredzes trūkumu, un to, ka vēl bija gaužām maza.

Jautājot par to, kāpēc viņai tik slikti veicās atbildot uz jautājumiem, viņa atbild, ka tas bija tikai un vienīgi uztraukuma dēļ. 



Aļonas Šiškovas profils vk.com - http://vk.com/alenka_model
Ja vēlies uzdot kādu jautājumu - http://ask.fm/ShishkovaAlenka

izmantotie materiāli ņemti no: http://vk.com/alenka_model, youtube.com, vklube.tv, http://ask.fm/ShishkovaAlenka

4 komentāri:

  1. Jā, viņa tik tiešam ir sasodīti skaista!
    Paldies par rakstu, jo es nemaz nezināju par šo krievu modeli!:)

    AtbildētDzēst
  2. ooo, ieinteresēji! man jau patīk modeles. palasīšu vēl internetā un varbūt pievienošu savu favorītu grupiņai :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. favorītu grupiņa - tas ir kā? :) saraksts ar modelēm, kuru darbībām tu seko līdzi?

      Dzēst