svētdiena, 2012. gada 27. maijs

Kā likvidēt neveiksmīgu mākslīgo iedegumu

Šobrīd, kad saule vēl nav tik karsta un nevar gulēt pie jūras un sauļoties, vai arī ir kāds pasākums uz kuru gribas labi izskatīties, bieži vien tiek izmantots mākslīgais iedegums. Smidzināmais, smērējamais, aerosolveida vai salvešu paštonējošais. Diemžēl, bieži vien, iepriekš neizmēģinot un nepiemērojot savam ādas tipam un tonim, var gadīties dažādi pārsteigumi.Šeit būs daži padomi, kā atbrīvoties no neveiksmīgi uzklāta, pārlieku tumša, orandžīga mākslīgā iedeguma.

* ja Tu pamani savu kļūdu vēl uzklāšanas laikā, vai pirms mākslīgais iedegums ir iesūcies ādā, nomazgā to un lieto ķermeņa/sejas skrubi.
* pagatavo skrubi no jūras sāls un citrona, sālim piepilinot klāt citrona sulu.
* nelielās vietās vari izmantot krēmu, kas paredzēts ienadžu mitrināšanai pirms to nogriezšanas (šis izklausās gana dīvaini, ha :)).
* mitrini pleķainās vietas ar losjonu, kurā ir alfa hidroksīdskābe.
* izmanto speciālas salvetes ar kurām var noņemt mākslīgo iedegumu.
* vēl viens iedarbīgs skrubis - citrona sula, cukurs un medus. skābe, kas atrodas cukurā un citrona sulā palīdzēs "izdzēst" neglīto iedegumu.
* noklāj ķermeni ar mazuļiem domātu eļļu un ļauj tai 20 - 30 minūtes iesūkties. Tad ej siltā vannā un noberz ķermeni ar cukura skrubi.
* vēl viens variants - lietot šalles un citus aksesuārus, lai maksimāli aizsegtu pleķus un tumšos laukumus.

Ceru, ka tas bija noderīgi! Mākslīgo iedegumu vienmēr klāj ar plastmasas cimdiem, vai arī nomazgā rokas tūlīt pēc uzklāšanas. Atceries - neizmanto tikko nopirktu paštonējošo kremu, ja neesi to iepriekš izmēģinājusi, sevišķi tas attiecas uz dienām pirms svarīgiem pasākumiem. Lai savā svarīgajā dienā neizskatītos kā Anna Hetveja filmā "Līgavu kari". :)

avoti: iwatchstuff.com, parentpalace.com

1 komentārs: