piektdiena, 2012. gada 25. maijs

Uzdrošinies izmantot krāsainas ēnas un lainerus

Kādu make-up tu parasti nēsā ejot uz kādu pasākumu? Izklaidējoties ar draudzenēm? Varu derēt, ka tavu acu ēnu kastītē dominē brūnie/vaniļas/melnie toņi. Laiks kaut ko mainīt. :) Kāda ir Tava mīļākā krāsa? Zaļa? Rozā? Tirkīza? Skaties bildēs, kā ieviešot spilgtas krāsas vari izcelties apkārtējo vidū un izmēģināt kaut ko interesantu un, galvenais, viegli izveidojamu. Par pārmaiņām!



 Krāso acis ar neitrālām, vaniļas krāsas ēnām. Lai atsvaidzinātu ierasto melno laineri, virs tā novelc sevis izvēlētas (spilgtas !) krāsas un biezuma līniju. Izmanto mīkstās ēnas un lainera otiņu vai arī šķidro laineri. Pielīmē pieliekamās skropstas. Lūpām jābūt ļoti gaišām vai "nude", lai izceltos acis, un kopskats nebūtu vulgārs un bezgaumīgs. 
















     Neizmanto ēnas un laineri. Krāso sev pieejamās krāsas skropstu tušu uz augšējām un apakšējām skropstām. Lūpas nekrāso vispār vai izmanto gaišu, matētu lūpu krāsu. Tieši tik vienkārši :)

















 
Klāj uz plakstiņa gaišas ēnas un uz uzacu kaula - persiku/gaiši brūnas. Velc līniju ar šķidro laineri (kā to darīt, skaties video). Lieto vienu vai vairākas spilgtu acu zīmuļu krāsas. Pielīmē skropstu pušķīšus vai pieliekamās skropstas.


Šis grims piemērots ballītēm. Mazliet zem uzacu kaula klāj melnas ēnas, virs tām vaniļas un baltas ēnas. Izmanto mākslīgo skropstu līmi un otiņu, lai uz acs kustīgās daļas uzlīmētu krāsainus glitterus. Velc smalku līniju ar šķidro laineri un pielīmē mākslīgās skropstas.
Vari arī darīt šādi - neizmantot laineri, bet krāsot spilgtas ēnas uz plakstiņa kustīgās daļas un lietot melnu vai brūnu tušu skropstām.


šajā video skaties, kā novilkt perfektu līniju ar šķidro laineri

Šajā, salīdzinoši vecajā, youtube.com galvenā make up guru Michelle Phan rāda, kā panākt līdzīgu efektu, kā pirmspēdējā bildē, bet izmantojot vairākas krāsas un savādāku lainera līniju.
 
attēli un video ņemti no: tumblr.com, weheartit.com, youtube.com/MichellePhan, youtube.com/ChloeMorello

3 komentāri:

  1. Pati nesen iegādājos drogas veikalā koši zilo laineri, diemžēl šie laineri lika man vilties, jo viņi izrādījās pārāk viegli sasmērējami, kā arī neturējās tik ilgi cik cerēju.Tāpēc es pasūtīju clinique acu zīmuli koši zilā krāsā (kā pirmajā bildē) un koši rozo.Manuprāt, meitenes ar košajiem zīmuļiem ir šīs sezonas topā, jo pat ar acs kaktiņu ielienot Vogue jaunajā žurnālā- gandrīz katrai modelei uz slavenībai ir vainu košais eyeliner vai košās krāsas tuša.

    xoxo Em

    AtbildētDzēst