otrdiena, 2012. gada 3. janvāris

pagatavo krūzīti perfektas tējas

 Sveiki! Ārkārtīgi atvainojos par ilgo nerakstīšanu, noteikti centīšos vairs tik lielas pauzes netaisīt. Paldies tām, kuras lasa, man padomā vēl daudz interesantu lietu par kurām uzrakstīt. :) Turpiniet sekot līdzi, jo drīz šim blogam tiks nomainīts nosaukums, jeb adrese. Caur veco linku šo blogu atrast vairs nebūs iespējams, bet ierakstot google.com meklētājā "skaistuma blogs latviešu meitenēm" noteikti izdosies atrast. Par nosaukuma maiņu es pabrīdināšu laiciņu iepriekš. Pateicos vēlreiz visām meitenēm/sievietēm, kuras lasa un šeit Jums ir jauns raksts. :)

Internetā kādu dienu "uzdūros" noderīgai tabulai ar kuru vēlējos padalīties arī ar Jums. Tajā ir norādīti precīzs karstums un laiks, kuros gatavojot atšķirīgas šķirnes tējas, tās izdosies tādas, kādām tām jābūt. :)

Apakšā rakstīts: Ja ir vēlme pēc stiprākas garšas, vienkārši pielieciet vairāk tējas;
Iekrāsotās tējas garšos rūgtāk, ja tiks turētas ūdenī ilgāk par ieteikto laiku;
Ja gatavā tēja ir atvēsināta pieberot klāt ledu, nav nepieciešams to padarīt stiprāku.

Domāju, ka varētu būt noderīgi. Turpmāk veikalā ieraugot kādu interesantu tēju - ņemiet to un izmēģiniet pēc šīs tabulas.
Šeit links uz mājaslapu tējas mīļotājām, kurā uzzināt daudz interesantu lietu par katru tējas veidu un iegādāties tējas, kuras nav pieejamas Latvijā - http://www.teavana.com/

3 komentāri: