otrdiena, 2011. gada 13. septembris

high fashion fall 2011: ponytail

Viena no šī gada rudens jaunākajām modes tendencēm ir astē sasieti mati jeb, kā mēs to parasti saucam - zirgaste. Laiks, kad matus sēja astē tikai gatavojot ēst vai pildot vingrojumus sporta zālē ir pagājis. :) Šodien zirgaste ir viena no svaigākajām lietām, ko varam redzēt modes skatēs un rudens fotosesijās. Šo frizūru jau ilgāku laiciņu ir iecienījusi realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana, kā arī citas slavenības. Tā tiek veidota daudzos un dažādos veidos, bet šoreiz es pastāstīšu kā iespējams izveidot vienkāršāko no tiem.

Ja tev ir čirkaini vai lokaini mati, tos ieteicams iztaisnot, jo šī frizūra vislabāk izskatās sievietēm ar taisniem matiem ( tas, protams, ir atkarīgs no gaumes), un tā to būs arī vieglāk izveidot. Jāpiebilst, ka tā ir iespējama tikai garu matu īpašniecēm.

1. Atķemmē matus uz atpakaļu, izmanto pomādi vai matu vasku, lai nogludinātu tos.
2. Izmantojot matu gumiju bez metāliņa (lai izvairītos no matu plēšanas), saņem matus augstā astē, pārliecinies, ka mati ir nogludināti un nav nekādu nelīdzenumu.
3. No astes apakšējās daļas atdali šķipsnu (platumu izvēlies pēc tā, cik platu un biezu "lenti" ap matiem vēlies), vari to arī sapīt bizītē.
4. Tin to ap astes sākuma daļu, parūpējies, lai tā ir pietiekami cieša. Nostiprini zem astes ar piemērotas krāsas matadatu. 
5. Nobeigumā vēlreiz pārliecinies, ka zirgaste ir līdzena, ja nepieciešams vēlreiz pārklāj matus ar vasku un nostiprini frizūru ar matu laku.

Šī, no modes skatēm aizgūtā, frizūra ir viegli un ātri izveidojama, sevišķi meitenēm, kurām no dabas ir taisni mati, kā arī jauns veids, lai atsvaidzinātu ierasto zirgasti.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru