pirmdiena, 2012. gada 13. februāris

Valentīna dienas make-up

Pavisam viegli un vienkārši make-up Valentīna dienai. Viens - pavisam neitrāls, kas izskatās tā, it kā nekas nebūtu uzkrāsots, un otrs - nedaudz košāks. Izvēlies savu!



SEJA

Tonālā vietā izvēlies tonējošu, mitrinošu kremu atbilstošā tonī. Ja tomēr izvēlies tonālo, pa virsu uzliec mitrinošu losjonu, kas padarīs to pēc izskata dabīgāku. Klāj ar sūklīti plānākam efektam. Ar korektoru nomaskē defektus. 

ACIS

Šoreiz izlaidīsim acu ēnas. Ar kredītkartes vai kāda tamlīdzīga priekšmeta palīdzību pacel uz augšu plakstiņu, un novelc gar to līniju ar melnu acu zīmuli. Dari to tikai zem plakstiņa, ne virs. Izmantojot šo tehniku, acis nemanāmi tiks padarītas tumšākas. Lieto tušu, kuras izskats ir pēc iespējas dabīgāks, nav spīdīgs vai ķepīgs. Klāj to plānā kārtā un izlīdzini ar pirkstiem, lai skropstas nebūtu saķepušas.

VAIGI

Tā kā mēs vēlamies, lai izskats ir pēc iespējas dabīgāks, lieto gaiši rozā krēmveida vaigu sārtumu. Tas izskatīsies dabīgāks par birstošo/pūderveida. 

LŪPAS

Lielākā daļa puišu ienīst lūpu krāsu vai spīdumu. Sevišķi tādēļ, ka beigās tas paliek uz viņu lūpām. Uzklāj nedaudz tonētu lūpu balzamu. Lai lūpas būtu vēl maigākas, pirms balzama uzklāšanas noskrubē tās ar pašgatavotu skrubi vai zobu birsti. 


Priecīgu Valentīna dienu! :)
avoti:beautydepartment.com/youtube.com

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru